Wat is er mogelijk?


De mogelijkheden van beton zijn eindeloos!

 

De Groen betondesign richt zich met name op het ambachtelijk vervaardigen van betonnen aanrechtbladen. Daarnaast produceren wij ook ander 'woonbeton'. Hierbij kunt u denken aan wastafels, douchebakken, badombouwen, vensterbanken, (winkel)balies, tuinbanken, tafels, tuinmeubels, etc.

    

Altijd passend en op maat!

Het grote voordeel van een betonnen blad is - omdat het op locatie wordt gegoten- dat het volledig naadloos is. Hierdoor kan zelfs een hoekkeuken worden voorzien van een blad wat uit één geheel bestaat. Dit geeft een zeer strakke uitstraling aan het eindresultaat!

 

 

Ook wanneer u uw oude keuken beu bent, maar niet veel wilt uitgeven aan een compleet nieuwe keuken, dan is een nieuw betonnen aanrechtblad de ideale oplossing. 

 

Voor een stoere én trendy sfeer in uw keuken zonder al te ingrijpende maatregelen, is keukenrenovatie een zeer betaalbaar alternatief!

 

Opties 

De dikte van aanrechtbladen kan varieren van 4 tot 9 centimeter.

Het opbouwen, vlak inbouwen of (half)onderbouwen van uw spoelbak behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen we rekening houden met kraangaten en/of andere uitsparingen en bijpassende vensterbanken leveren.

   

Kleuren

Naast de vele vormen en maten zijn er tal van tinten te bedenken waarin wij het beton kunnen kleuren. Het kleuren van beton gebeurt door middel van kleurpigmenten die toegevoegd worden aan het cement. De meest gangbare kleuren zijn (beton)grijs, antraciet en zwart. Geeft u liever de voorkeur aan een andere kleur, dan behoort dat uiteraard tot de mogelijkheden.

 

Heeft u andere speciale wensen welke niet op onze website zijn genoemd, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn u graag van dienst en denken altijd met u mee! 

 

Klik hier voor ons portfolio.

De Groen betondesign
Tijdloos, trendy en oersterk!